Vier vakantie in het mooie Spanje

Spanje is het land van de tapas, de costa’s en de flamencodans. Het is één van de populairste vakantielanden onder de Nederlanders. En dat is niet zo gek ook; Spanje heeft een boeiende cultuur, prachtige steden, een fantastisch klimaat, lekker eten en erg gastvrije mensen.
Spanje bestaat al ontzettend lang. Verschillende volkeren en bewoners van het Spaanse land hebben in de loop der tijd Spanje gevormd zoals het er nu op vele plekken nog steeds uitziet; Spanje kent veel prachtige architectuur die uit het verre verleden stamt. Dit, samen met alle mooie natuur die Spanje te bieden heeft, maakt Spanje een prachtig land.

Spanje als bestemming voor elk soort vakantie

Spanje is dé bestemming voor elk soort vakantie: strandvakanties, wandel- en fietsvakanties en stedentrips. ’s Zomers is Spanje heel erg warm en zult u misschien liever op één van de Spaanse stranden willen liggen, maar tijdens alle andere seizoenen is Spanje perfect om een stedentrip te maken. Steden als Barcelona, Valencia en Madrid behoren tot de populairste bestemmingen voor een stedentrip binnen Europa. ’s Winters kunt u zelfs in Spanje zelfs skiën. De Spaanse bergtoppen zijn erg geliefd onder de wintersporters. Vooral het gebied Sierra Nevada is een grote favoriet.