Wij zijn dol op reizen

Wie is Reiscompany?

Reiscompany is een online publisher van platforms en blogs op het gebied van toerisme. Op onze websites vind je campings, huuraccommodaties zoals safaritenten en boomhutten, vakantiehuisjes, vakantieparken en top lijstjes over bezienswaardigheden en leuke adresjes. Reiscompany stelt geen reizen samen, bemiddelt niet en is geen partij bij de totstandkoming van de boeking / overeenkomst tussen de aanbieder / eigenaar en reiziger. Ons doel is om nuttige en inspirerende content te bieden voor onze bezoekers. Hiervoor hebben wij diverse websites, die allemaal hun eigen niche bedienen. Wij richten ons op het verstrekken van leuke en nuttige informatie in de vorm van content en een selectie van accommodaties. Heb je jouw overnachting gevonden dan boek je die bij de eigenaar of verhuurder, wel zo makkelijk.

Dagelijks nieuwe content

Reiscompany streeft naar het dagelijks publiceren van nieuwe content op alle Reiscompany websites. Hierdoor zijn wij interessant voor adverteerders en (terugkerende) bezoekers. Hiermee bereiken wij niet alleen meer reizigers en zichtbaarheid van onze adverteerders, maar versterken wij ook de SEO autoriteit van onze titels. Hoe hoger de autoriteit, hoe hoger wij scoren in de zoekresultaten. Nieuwe en unieke content is dus niet alleen belangrijk voor onze bezoekers en partners, maar noodzakelijk voor de betrouwbaarheid en vindbaarheid ervan.

Meer dan drie miljoen bezoekers

Betere zichtbaarheid en trafficgenerator

Met onze websites en blogs zoals Charmecamping.nl, Natuurcamping.nl, Zininfrankrijk.nl en Dolopreizen.nl bereiken wij jaarlijks meer miljoenen bezoekers. Samen met de duizenden social media volgers en nieuwsbriefabonnees zorgen wij voor een betere online zichtbaarheid en fungeren wij als trafficgenerator voor onze adverteerders. Wil jij ook een betere zichtbaarheid en groter bereik? Neem dan contact met ons op.

Uw verhaal of accommodatie(s) op onze websites?

Neem dan contact met ons op!

Benieuwd naar wie wij zijn?

Rosanne

Lisanne

Elise

Dirk

Dolf, kantoorhond